февруари 24, 2020

Позитивни мисли

Поеми си дъх
Представи си, че твоето сърце е златно. Дишай равномерно и спокойно. Така правиш първите крачки по пътя на съвършено нов за тебе свят. Това е светът на вътрешното изобилие -свят на богатство, здраве и щастие. Щом се обърнеш кьм него, той постоянно ще обогатява твоя Живот.

Представи си...За да постигнеш успех в работата, повярвай, че ти си най-големият специалист в тази област. Когато тази мисъл укрепне, подсъзнанието ще разкрие способностите, за които не си подозирал. Помни: Ти имаш много таланти! Приеми този дар със смирение и спокойствие.


Положителната мисъл...
може да извади човек от състояние на летаргичен сън. Достатъчно е да запишеш такива мисли и ще стимулираш подсъзнанието си за работа. Закачи ги навсякъде, където да ги виждаш. Нека те са първите думи, които ще видиш, като се събудиш.

Когато всичко е зле
не усложнявай ситуацията допълнително. Опитай се да измениш отношението си към това, което става. Винаги е полезно да погледнеш на живота от друга страна.

Чувствай се добре
Тайната на здравето, богатството и щастието е в това, да се работи за тези достижения всеки ден. Ние се чувстваме добре, когато сме на върха. Това чувство се изпитва от тези, които твърдо стоят на краката си, имат цел и знаят своята стойност. Това е вътрешното убеждение, че знаеш как да преодолееш трудностите по своя път.

Няма коментари:

Публикуване на коментар