март 16, 2013

Ключът на Вселената е в закона за любовта

Тъй като утре е ден за прошка, нашата нова и талантлива авторка: anainsert написа тази прекрасна статия:
 Когато искаме да ни бъде простено, трябва да прощаваме и ние; трябва да обичаме другите така, както ние искаме да бъдем обичани. Това е златното правило на Вселената. Само по този начин можем наистина да отворим сърцата си, за да бъдем по-добри, за да позволим на щастието и хармонията да влязат в живота ни.
 Вселената винаги е справедлива, а законът на любовта ни учи да не упрекваме околните. За много хора осъждането и решението са едно и също нещо. В действителност, въпреки, че са непосредствено свързани, те са два съвсем различни елемента. Едва, когато приемете закона за любовта с цялото си „Аз”, той ще започне да ви води напред по пътя и ще усетите пълно разграничение.
 Когато се научим да позволяваме на другите да бъдат това, което са, без да ги обременяваме с преценки, очаквания и етикети, вероятно ще започнем да ги обичаме истински. Ще отключим тази любов, а тя ще ни озари от отсрещната страна с пълна сила.
Ако любовта ни е безусловна, едва тогава ще я получим  и от другите по естествен път.

 Когато сме в състояние да го направим, страхът ще напусне съзнанието и сърцето ни. Понякога се тревожим, че другите могат да ни изоставят, но когато ги приемем напълно такива, каквито са, вместо да генерираме очаквания към тях, няма начин да се разочароваме или някой да ни нарани. Ето така стресът и страхът автоматично се стопяват и на тяхно място ни завладява положителна енергия, която от своя страна е магнит за хубави мисли и случки.
Пълното прилагане на този закон означава да изпитваш безусловна любов, без да осъждаш никого, без да имаш очаквания или да се стремиш да променяш другите. Преди да можем да раздаваме любов, трябва да бъдем в състояние да приемаме както себе си, така и околните. Есенцията се оглежда в способността да обичаме другите така, както искаме и ние да бъдем обичани.
 Смята се, че законът за любовта е сред най-важните житейски истини. Щастливи са тези, които успяват да живеят в хармония и любов със себе си, останалите хора и света като цяло. Законът за любовта обхваща вселенски закони. Той е матрицата за останалите клавиши. Хубаво е да го разбирате, но още по-хубаво е, когато го приемете в живота си. Направете го! Сега!
За да вкусите напълно от закона за любовта, ви предоставям следния материал, който беше моя муза за тази статия: http://duhovno.newage.bg/закон-любов

Няма коментари:

Публикуване на коментар