януари 31, 2011

Силата на мисълта

Мощно нещо е словото.

Мощна е и човешката мисъл.

Достатъчно е човек да приложи съзнателно, с вяра мисълта си, за да опита силата й. За това е нужна воля. Чрез мисълта се лекуват хора от неизлечими, страшни болести. Повярва ли в силата на мисълта, човек може да прави чудеса с нея. Обаче за това се иска силна воля, без никакво колебание.


Всички хора, около шест милиарда души, със своите мозъци оказват влияние върху земята и природата. Мозъците на всички хора влияят върху целия строеж на земята. Ако хората биха концентрирали умовете си в определена точка, те биха стопили това, което се намира там.

При здравословно състояние организмът има едни вибрации. При различните болести са различни вибрациите, но всяка болест говори за понижени вибрации. Температурата трябва да се повиши. Това става с изговаряне на специални мисли и формули, които човек, като ги изговори и внесе в организма си, променят вибрациите. Това се постига и с гледане на хубави картини, пейзажи, звездното небе може също да служи за цяр.

Всяка дума крие в себе си известна сила. Ако концентрирате вниманието си върху дадена дума, вашият мозък ще се свърже със силата, която е вложена в нея, и ще изпитате едно ободряване или отпадналост според характера на думата.

Колкото по-силна и съсредоточена е мисълта на човека, толкова по-лесно може да се излекува от известна болест. Има думи, които действат магически върху човека. Той трябва да знае и кога да каже думата. Всяко нещо трябва да става на своето място и време. Особена атмосфера ще се създаде около вас, ако знаете как да произнасяте думите живот, благост, любов, мъдрост, извор.

Ако сте хремави, мислете за здравето. Често повтаряйте мисълта: „Аз съм здрав", и в скоро време хремата ще ви напусне. Здравият често мисли за болестта и я привлича. Правете точно обратното — мислете за здравето, за да го привлечете и усилите и да се освободите от болестта. Разумното, доброто, великото в човека е в състояние да се бори с микробите, които причиняват болестите. Прилагайте добрите и положителни думи и мисли като формули, с които можете да си въздействате.

Приложете енергиите на волята и на мисълта си и бъдете здрави!

Беинса Дуно - слова

Няма коментари:

Публикуване на коментар