март 31, 2011

Свежи мисли

Помисли колко си щастлива
Твоята карма е великолепна. Започни деня с мисълта, че си късметлийка - и късметът ще дойде при теб. Източникът на добрите помисли е твоето съзнание. Именно то ще ти помогне да достигнеш до най-важните тайни на света и до истинското щастие.

Твоето подсъзнание
Подсъзнанието е способно да направи живота прекрасен. Помни, че всичко от което имаш нужда е в теб. Затова се обърни към себе си. Изтрий праха от повърхностите, изчисти слой след слой вътрешните наслоения и ще се появи скритото злато. Вътре в нас се намират истинските съкровища на успеха, които чакат да бъдат открити.

Открий съкровището в себе си
Когато си вдъхновен от нова идея, голяма цел или необикновен проект, твоите мисли събарят всички прегради. В теб се събуждат нови сили, способности и таланти, ти чувстваш, че можеш повече, отколкото си си представял. Наистина, ти намираш в себе си необикновени съкровища!

Мечтай
Не отхвърляй идеите, които идват при теб нетрадиционно, по мистичен път. От нищо не се страхувай в търсенето на нови възможности да обогатиш своя живот. Необходимо е да позволиш на мислите да блуждаят по непроверени пътеки. Мъдростта рядко идва при тези, които се боят от полета на фантазията.

Добрата дума
Правилният избор на думи е много важен: с тях можеш да докараш до сълзи най-ужасния началник и да разтопиш и каменно сърце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар